Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 • Make the Future Present

 • Hvorfor vælge os?

  +300 projekter

  Mere end 300 store og små projekter er kørt gennem vores hænder, så der er ingen opgave eller udfordring, der er for stor, og vi ved, hvordan vi skal vejlede jer, så I kommer let og smertefrit gennem processen på kortest mulig tid.

  Fantastisk Service

  Vi  reagerer hurtigt! Både når det handler om at give tilbud,  fuldføre projektet, servicere og optimere jeres maskiner, så du kan komme videre med din proces og dit projekt.  

  +25 års erfaring

  Med over 25 års erfaring på området, er der ikke det, vi ikke har prøvet. Derfor kan du trygt overlade dit projekt til os og stole på at får det bedste resultat hurtigt!

  Hos Automate Partner hjælper vi jer med alt fra rådgivning til totalløsninger, inden for følgende områder:

 • Robotløsninger

 • Visionløsninger

 • Specialmaskiner

 • IIoT

 • OEE-Løsninger

 • Tech Translation

 • MAKE THE FUTURE PRESENT

  Som vores slogan ”Make the Future Present” antyder, er vores fokus på, at de løsninger, vi leverer i dag, også er holdbare i morgendagens virkelighed og marked, uanset hvad fremtiden bringer af udfordringer.

  Vi investerer derfor løbende massivt i alt fra uddannelse til udstyr, der holder både jeres og vores virksomhed mindst ét skridt foran konkurrenterne derude.

  Derfor er det også vigtigt, at vi kender jeres behov i såvel dybde som bredde, og at vi involverer os på så tidligt et stadie, at vi kan være ved jeres side før, under og efter, så I altid kan være trygge ved, at I har den bedste løsning og mest stabile og ukomplicerede produktion.

  I vil derfor komme ud for, at vi gør tingene på en lidt anden måde end andre derude, der tilbyder løsninger i samme boldgade som vores. Og det er en god ting!

  Se bare, hvad de virksomheder vi hjælper siger:

  Automate Partner har et godt overblik og en god forståelse for processerne. Selvom de ikke kender processerne på forhånd, har de en evne til at tygge sig igennem processerne og ende med en god løsning. De er aldrig bange for at kaste sig ud i noget, selvom de ikke kender det i forvejen. De har den indstilling, at alt kan løses indtil andet er bevist.

  Kim Bager
  Principal Process Engineer - Coloplast

  Med Automate Partner får du en involveret og dygtig partner ind, som reelt kan flytte et projekt - eller få det sat igang. Automate Partner fremstår som pålidelige og troværdige specialister, der også formår selv at løfte blikket, og er god til at få projektgrupper til at bidrage mere konkret til løsningen af opgaverne. De er der altid og prøver ikke at bortforklare noget.

  Per Einerson
  (Tidligere) Afdelingsleder PTA - Widex

 • Det kan vi gøre for jer:

  Med over 25 års erfaring er både I og jeres produktionsanlæg i trygge hænder hos Automate Partner.

  Uanset, hvilket projekt eller problem I står over for, kan vi tilbyde løsninger og muligheder, der er tilpasset jeres behov.

  Fleksibilitet er et nøgleord for os, både når det gælder vores produkter, ydelser og metoder.

  Fremtidssikrede løsninger

  Vi ser ikke bare på den enkelte opgave, men kigger på alle områder af jeres forretning, så vi sammen med jer kan finde frem til både de behov, som I har nu, og de behov som måske står for døren i en nær fremtid, så I ikke ender i en situation, hvor I er nødsaget til at ty til kostbare lappeløsninger, sådan som det alt for ofte har været tilfældet i branchen på grund af maskinernes begrænsninger.

  Rådgivning fra start eller når projektet slår knuder

  Vores værdifulde indsats som Tech translatør betyder, at I sparer tid, penge og ærgrelser, når vi fra start er med på holdet, og er skaden sket, hjælper vi med at få projektet på skinner igen. Det gør vi ved at bygge bro mellem jeres virksomheds projektledere og programmørerne. Automate Partner taler nemlig begge sprog flydende, og det betyder, at vi kan hjælpe – selv hvis projektet er gået i stå, og selvom projektet IKKE er købt hos os.

  Tryghed - Vi er der for jer før, under og efter

  Vores totalløsninger sikrer jer, at I ikke risikerer at stå med et sammensat system og forskellige leverandører, der ikke ønsker at tage ansvaret, når der opstår problemer, fordi der er tvivl om, hvor det skal placeres.

  Markedets bedste dataopsamling og rapportering

  Vores avancerede rapporteringsværktøjer tager opgaver som dataindsamling og rapportering til et nyt niveau, samtidig med at brugerfladen er overskuelig. Det betyder, at I får en mere stabil produktion med mindre spild, mindre nedetid og færre store og dyre reparationer, der kunne have været undgået.

  Læs mere om vores områder og se, hvilken forskel vi kan gøre for jer.


  Automate Partner © 2021 All Rights Reserved