Clicky

OM OS

Vores formål er at automatisere mindre producenter

Vi forstår, at automatisering er afgørende for produktivitet, produktkvalitet og vækst

+ 0
PROJEKTER MED TILFREDSE KUNDER
+ 0
ÅRS ERFARING

Arbejde med mindre producenter

Hos Automate Partner arbejder vi med mindre producenter for at udnytte markedets bedste cobots til plukning, pakning og palletering af dine produkter. Vi leverer den konkurrencefordel, mindre europæiske producenter er afhængige af Plukke, pakning og palletering.

Vi kan gøre det samme for dig

Vi har over 25 års erfaring i at arbejde med effektive produktionsmaskiner og de mennesker, der er afhængige af, at de kører stabilt. 

Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi er der for dig både før, under og efter, så du altid kan regne med, at dit produktionsanlæg er i trygge hænder, når du har brug for hjælp.

Fremtidssikrede løsninger

Vi ser ikke kun på individuelle opgaver, men vurderer din virksomheds behov, så vi sammen kan finde løsninger på de udfordringer, du har nu og i den nærmeste fremtid.

Dette hjælper dig med at undgå kostbare lappeløsninger. Disse er ellers almindelige i branchen på grund af maskinernes begrænsninger.

Vi er med dig hele vejen!

Vi leverer hele pakken.

Dette forhindrer, at dine komplekse systemer sammensættes af forskellige leverandører. Dette resulterer i udfordringer med at placere ansvaret, når der opstår problemer, eller tid, der bliver spildt på at forklare sagen til flere organisationer for at få bare det mindste gjort.

Rådgivning, når tingene brænder på, eller når deadline nærmer sig

Som teknisk koordinator bygger vi bro mellem din virksomhed og dine projektledere og de programmører, der sidder i den anden ende – også ved projekter, der ikke er købt hos os.

Misforståelser kan være dyre, og ofte har projektledere og programmører svært ved at kommunikere.Hos Automate Partner taler vi begge sprog, og du sparer penge, tid og frustration, når vi er med fra starten. 

Vi har markedets bedste dataopsamlings- og rapporteringsværktøjer

Vores rapporteringsværktøjer tager dataopsamling og rapportering til det næste niveau.

Det betyder, at du kan være proaktiv i stedet for reaktionær, og det hjælper dig med at undgå dyr spildtid og større reparationer, der kunne have været undgået. Det hjælper dig desuden med at sikre, at din produktion kører med mindst muligt spild.

Vores prioriteter

Programmerbare cobots der arbejder sammen med mennesker

Produktivitet

Vi finder smartere måder at få arbejdet gjort på i samarbejde med mennesker

  • Simple opgaver, som at løfte og flytte genstande, not require intensive thought. UDet betyder, at det kan være spild at bruge medarbejdere til den slags opgaver.
  • Monotone opgaver håndteres af pick and place-robotter. Disse robotter har sofistikerede sensorer og visionssystemer, som anvendes, når de løfter genstande fra et bevægeligt transportbånd.

Agilitet i forretningen

Vi fremmer agilitet med fleksible løsninger til din virksomheds nye og fremtidige behov.

  • Cobots integreres nemt i pakkelinjen og kan håndtere produkter af enhver størrelse og form.
  • De har den rette fleksibilitet og evne til at imødekomme pludselige behov for at pakke nye produkter/emballagetyper  på samme eller andet sted på fabrikken.
  • Du kan sætte dem til at udføre alt dit pakkearbejde (indpakning i karton, kassepakning, lukning), eller de kan arbejde sammen med dine medarbejdere i samme rum.

Kundeoplevelsen

Vi forbedrer din evne til at tilpasse dig kundens valg og opfylde dine løfter

  • Vi ser en revolution indenfor personalisering af produkter. Dette kommer til udtryk i form af mindre produktionsserier og fører til stadigt mere komplekse produktionskrav.
  • Vores cobots kan nemt tilpasse sig nye batch-kørsler og skræddersys til at hjælpe dit team på forskellige måder for at opfylde stadigt skiftende produktionskrav.

MØD GRUNDLÆGGEREN

Vores historie

Lenni René Ravn besøgte sin mor på plastfabrikken Svend Andersen Plastik Industri i Hårlev, hvor han blev imponeret over de maskiner, der producerede urinposer til medicinalindustrien. Det fik ham til at søge praktik der i både 7. og 8. klasse.

I 1994 startede Lenni i lære som automationsmekaniker på fabrikken, der nu hed Pharma Plast – og som senere skiftede navn til Mærsk Medical. I 1998 skiftede han rolle for at teste sine evner hos en lokal maskinbygger, der havde leveret en højteknologisk specialmaskine til Mærsk.

Robot coworker graphic

I 2002 grundlagde Lenni sin første virksomhed og gik ind i procesindustrien ved at etablere et anlæg til sprøjtetørring i udlandet. Det blev til en karriere, der bragte ham rundt til mere end 27 lande. En rejse, han har beskrevet som en dybt lærerig oplevelse.

I slutningen af 2000'erne valgte han dog at erstatte den karriere med arbejdet som freelance-programmør for nogle af Danmarks største virksomheder, samtidig med at han udforskede erhvervslivets muligheder.
Processen inspirerede Lenni til at stifte Automate Partner i 2015.
Hans vision var at tilbyde nøglefærdige koncepter inden for robotløsninger til at starte med – og derefter udvide arbejdsområderne.

Vores løsninger

Vores cobots kan integreres i din virksomhed og bidrage med produktivitet, agilitet og en forbedret kundeoplevelse.

Robotløsninger

Komplette robotløsninger, vedligeholdelse af industrirobotter og cobots?

Visionsløsninger

Visionsløsninger og -systemer som samlet levering

Specialmaskiner

Konstruktion af specialmaskiner

IIOT

IIoT og datafangst med Catch.AI

OEE løsninger

Få OEE-rapportering med OEE Toolkit går langt ud over det sædvanlige

Teknisk koordinering

Som teknisk koordinator sikrer vi, at dit projekt forløber så smidigt som muligt fra start til slut

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag for at starte din rejse med os.

da_DKDansk

KONTAKT OS